martes, 10 de enero de 2012

Resumo xornada 12

Victoria de Whisky Dyc por 4-0 ante O Carballo, nun partido no que xa o descanso se daba o mesmo resultado.
Victoria de Ventosela por 4-2 ante Zipi Zape tras remontar un 1-2 en contra.

Victoria de Cruz de Pazos por 9-1 ante Yustin, que se afunde na clasificacion, pero tentara remediar esta situacion coa fichaxe do "Cholo".

Derrota do lider Cacharela por 6-4 ante un Fonserma que se esta mostrando espectacular.
O Amoedo FS "B" salvou un punto in extremis tras ir perdendo 4-0 co Bar Paraiso a falta de tan so 12 minutos para ao final empatar a 4 e incluso desperdeciar un balon para gañar o partido a falta de 25 segundos.
Empate a 5 entre Moscoso e Amoedo "A" nun vibrante e emocionante derby que se puido decantar para calquera un dos dous lados.

Victoria de Meson La Isla por 12-4 ante Los Amigos , e tamen victoria de Pub Lolita por 6-2 ante Neumaticos Redondela.

COMUNICADO DOS ARBITROS

Todolos equipos deben abonar o recibo do encontro como moi tardar no descanso, todo equipo que non cumpla esta norma sera sancionado con 5 euros e 20 puntos na deportividade.